TAP ON BARCELONA

FORMA DE PAGAMENT I CONDICIONS

* PAGAMENT: Els participants poden pagar en efectiu, Paypal ( info@taponbarcelona.com ) o transferència bancària a nom de:

BASILIO GONZALEZ ALVAREZ
(Indica el teu nom i/o número de registre al realitzar el pagament):

Nº de Compte (Triodos Bank): IBAN - ES04 1491 0001 2620 7103 9222

BIC: TRIOESMMXXX

 

* Els costos de transferencia o Paypal van a càrrec dels participants, no de l'organització.

* HI HA UNA MATRÍCULA NO REINTEGRABLE de 75€ inclosa en el preu

* CANVIS: Es permeten canvis d'horaris, classes, cursos... el primer dia de la Trobada. A partir del primer dia NO s'admetrà canvis de cursos ni horaris.

* CANCEL·LACIÓ: Els estudiants poden cancel·lar les seves reserves fins el 10 de Juliol (Excepte la Matrícula de 75€). A partir d'aquest dia, no es tornarà l'import pagat.

* DESCOMPTES (EARLY BIRD): El descompte per pagament anticipat (que finalitza el 10 de Juny), només s'aplicarà si es realitza el pagament abans de la data indicada. No s'aplicarà el descompte als que es registren al web abans del dia 10 però no realitzin el pagament dins de termini.

 

CONSELLS I SUGGERIMENTS

ELS ALUMNES REGISTRATS EN 3 o MÉS CLASSES TENEN DRET A:

* Assistir de forma gratuïta a les classes d' ESCALFAMENT i ESTIRAMENTS (per assistir a aquestes classes, s'ha d'indicar també en el formulari de registre)

* Optar a una de les dues BEQUES que concedim cada any. (Per poder optar es NECESSARI el registre a la nostra pàgina web: (http://www.taponbarcelona.com )

CONCURS DE FOTOGRAFIA:

Cada any organitzem un concurs de fotografia, que està exposat durant la Trobada. Les fotografies seleccionades són escollides pels professors de Tap On Barcelona. La selecció final es realitza mitjançant els vots dels alumnes participants.

Vols participar? Envia'ns les teves fotografies a traves del formulari del web www.taponbarcelona.com

VENS AMB EL TEU GRUP O TENS CAP NUMERO INTERESSANT?

Participa al nostre "SHOWCASE" de companyies. Dels participants, realitzarem una selecció dels números mes interessants per mostrar en el SHOWCASE que celebrarem a un conegut teatre de Barcelona.

 

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

Tap On Barcelona està organitzat per Basilio Gonzalez Alvarez, amb CIF 52757554Q, domiciliat a Palma de Mallorca. Per a qualsevol dubte o modificació de les dades, poden dirigir-se per mail a info@taponbarcelona.com.

Durant la celebració de l'esdeveniment Tap On Barcelona, es realitzen diverses gravacions per vídeo, foto, etc. amb l'única finalitat de promoure i difondre l'activitat de l'esdeveniment. Amb l'acceptació d'aquestes condicions, s'autoritza a l'organització a que la imatge del ballarí registrat sigui captada durant el desenvolupament de l'esdeveniment. I s'autoritza als organitzadors, persones designades per ells, o als medis de comunicació que acudeixin a l'event, als quals fa extensiva la present autorització, a la captació d'imatges que podràn ser usades amb finalitat informativa i de difusió en la forma habitual, a Espanya, i sense límit de temps, quedant comprendides, entre d'altres, la reproducció, exhibició i comunicació pública fotogràfica, televisiva, videogràfica, impresa i internet.

Les fotografies i material audiovisual autoritzats seran arxivades en el fons documental de Basilio Gonzalez Alvarez, en un fitxer de la seva responsabilitat, i no podran ser objecte de tractament, ni utilitzar per a finalitats diferents a les que autoritza el present document.

En cas de canviar d'opinió en el futur, l'interessat, o el seu representant, pot revocar aquesta autorització contactant amb Basilio Gonzalez al teléfono 871511203 o al mail info@taponbarcelona.com on podrà igualment exercir en qualsevol moment els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició.